Opi kieliä!

Monikulttuuriyhdistys tarjoaa mahdollisuuksia suomen ja vieraiden kielten opiskeluun Porissa. Kursseille ei ole ennakkoilmoittautumista, ja opiskelun voi aloittaa missä tahansa vaiheessa vuotta. Kursseille voit osallistua, mikäli olet Monikulttuuriyhdistyksen jäsen, mutta voit luonnolisesti käydä muutaman kerran tutustumassa kurssin opetukseen ennen jäseneksi liittymistä.

Kielikurssien lisäksi SMY tarjoaa myös erilaisia keskustelukerhoja. Kerho- ja kurssiaikataulut löydät sivun yläpalkista!

SUOMI

Suomen kurssit

Suomen kielen kursseja järjestetään neljänä päivänä viikossa eri taitotasoilla. Kielioppikurssi etenee osallistujien taitotason mukaan.  Opettajina toimivat Ljudmila Kukkonen ja Elina Virronen. Osa suomen kursseistä järjestetään yhteistyössä Visio ja Sivis opintokeskusten kanssa.

Kurssimaksu on 18 € / lukukausi.

Elävä kieliketju

Elävä kieliketju on Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksessä kehitetty uusi suomenkielen oppimisen tapa. Kieliketjussa maahanmuuttajat oppivat arjen puhekieltä ja murteita keskustelemalla suomalaisten vapaaehtoisen kanssa. Näin Kieliketju täydentää maahanmuuttajien suomenkielen kursseilla oppimaa kielitaitoa. Elävä kieliketju on suunnattu maahanmuuttajille, jotka osaavat jo suomenkielen alkeet.

Elävä kieliketju
– toimii syksyllä ja keväällä neljän kuukauden ajan
– kolmen hengen ryhmät keskustelevat suomeksi kerran viikossa
– keskusteluryhmät vaihtuvat noin kahden kuukauden välein

Maahanmuuttaja
– rohkaistut suomenkielen käytössä
– opit suomen puhekieltä, murteita ja erilaisia puhetapoja
– tutustut Suomeen ja suomalaisiin

Suomalainen
– opit uutta tietoa eri kulttuureista
– saat mielekkään ja merkityksellisen harrastuksen
– autat maahanmuuttajia tutustumaan Suomeen

Ilmoittaudu Elävään kieliketjuun!

Ota rohkeasti yhteyttä:
Päivi Sihvonen
040 750 5840
paivi.sihvonen@monikulttuuriyhdistys.fi

Elävän kieliketjun rekisteriseloste

 

MUUT KIELET

Monikulttuuriyhdistys järjestää myös englannin kursseja (alkeistasolta edistyneemille) sekä venäjän opetusta. Lapsille on tarjolla myös erilaisia venäjänkielisiä kerhoja – tarkemmat tiedot löydät kurssikalenterista!

Keskustelukerhot

SMY järjestää eri kielten keskustelukerhoja viikottain. Kerhot kokoontuvat  Kansainvälisessä Kohtaamispaikassa (Otavankatu 5B, 28100 Pori) ja niiden vetäjät puhuvat yleensä sekä suomea että kyseessä olevaa kieltä. Tällä hetkellä toiminnassa ovat suomen, englannin, espanjan, saksan ja venäjän keskustelukerhot.

Keskustelukerhojen aikataulut näet kurssikalenterista.

Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ne ovat SMY:n jäsenille ilmaisia. Ulkopuolisille maksu on 18 e / lukukausi.

Etsimme myös uusia vapaaehtoisia vetämään kielikerhoja omalla kielellään! Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Pirjo Virta-Jawoon (pirjo.virta-jawo@monikulttuuriyhdistys.fi).

 

Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More