Lapsille ja perheille

SMY järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja perheille.

Kerhoihin osallistuminen tukee kielitaidon kehittymistä sekä luovuutta, yhteisöllisyyttä ja osallisuuden kokemusta.

Kerhoja järjestetään suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Lapsen oman äidinkielen kehittyminen tukee myös muiden kielten oppimista ja vahvistaa lapsen ja nuoren identiteettiä ja itsetuntoa.

Pääsääntöisesti kerhot järjestetään SMY:n omissa tiloissa ja kerhomaksu on 15 € / lukukausi. Kerhoihin voi tulla mukaan missä tahansa vaiheessa vuotta, eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista. Niin suomalaiset kuin maahan muuttaneet lapset ja nuoret ovat tervetulleita osallistumaan!

Kerhokalenteri löydät sivun yläpalkista!

AZBukashki

Venäjä äidinkielenä lapsille. Opettaja on Kristina Koskinen

Taidekerho

Taidekerhoksessä askarrellaan monipuolisesti eri materiaaleja käyttäen ja tekniikoihin tutustuen. Opetuksessa otetaan huomioon lasten ikä ja taitotaso. Opettajana toimii Irina Hämäläinen.

Satumaailma

Ompelukerho kaikenkielisille. Opettajana Svetlana Gorinenko.

Satumaista suomea

8- 10 vuotiaille

Satuhetki

3- 7 vuotiaille

Djemberumpu-paja lapsille

Englanninkielinen toimintakerho lapsille

6- 10 vuotiaille, pelejä, leikkejä ja helppoja kirjoitusharjoituksia lapsille

Tyttöjentupa alkaa 6.11. me.talo yhteistyö

11- 14 vuotiaille, kaikenlaista toimintaa tytöille, ei ole maksuja eikä vaadi jäsenyyttä

Musiikkileikkikoulu ”Fantasia” suomeksi, englanniksi ja venäjäksi Opettaja Nataliia Koivuniemi

Yleispiano Opettaja Nataliia Koivuniemi

6- 7 vuotiaille

Lasten musiikkiteatteri, venäjäksi Opettaja Nataliia Koivuniemi

5- 9 vuotiaille

Lastenhoito suomen alkeiskursille osallistuville (Torstai 17.00 – 18.30)

Osallistuakseen yhdistyksen säännölliseen kerhotoimintaan lapsen huoltajan/ vanhemman tulee liittyä yhdistyksen jäseneksi.

Jäsenmaksu: 15€/ vuosi

HUOMIO! Uusin lastenkerhoihin loppuvuoden maksu: 3€/kerho/lapsi