Jäseneksi!

Monikulttuuriyhdistyksen toiminta on avoinna kaikille. Porin keskustassa sijaitsevassa Kansainvälisessä kohtaamispaikassa järjestetään erilaisia tapahtumia, kerhoja ja kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tervetuloa!

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa! Tarjoamme jäsenillemme monipuolisia palveluita, toimintaa ja tapahtumiaLiittymällä yhdistyksen jäseneksi tuet toimintaamme. Jäsenmaksu on 15 € / vuosi.

Voit osallistua yhdistyksen toimintaan myös vapaaehtoisena. Vapaaehtoisia tarvitaan jatkuvasti erilaisiin tehtäviin esimerkiksi kerho-ohjaajiksi ja Elävään kieliketjuun.

Voit lisäksi liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi (25 € / vuosi yksityishenkilöiltä, 100 € / vuosi yhdistyksiltä).

Rekisteriselosteemme:

Rekisteriseloste/Jäsenrekisteri

Rekisteriseloste/Koulutus- ja kerhotoiminta

Rekisteriseloste/SMY Uutiskirje

Rekisteriseloste/Vapaaehtoiset

• Jäsenmaksun suuruus on 15 € / vuosi. Jäsenmaksun voi suorittaa käteisellä toimistolle tai pankkiin. IBAN: FI10 5700 0240 1249 43

Tietojen lähettäminen