Tuntikuvaukset

SUOMEN KIELEN KURSSIT

Helppoa suomea 0-taso
Perussanastoa ja kielioppia. Sopii aloittelijalle.

Opi suomea puhumalla 0-taso
Perussanaston kehittäminen puhumalla. 

Alkeiskurssi 0-taso
Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille. Opiskellaan helppoja sanoja, fraaseja ja rakenteita. Kurssilla jaetaan opiskelumateriaalia. Materiaalin hinta 5€.

Peruskurssi A1-taso
Kurssilla käsitellään erilaisia arkisia asiakaspalvelutilanteita ja opiskellaan puhekieltä.

Kirjoituskurssi A1-taso
Verkkokurssi, jolla harjoitellaan suomea tuottamalla omia tekstejä.

Kielioppikurssi A1/A2-taso
Kurssilla on lähiopetusta ja verkko-opetusta.

 

MUU KIELEN OPETUS

Venäjän alkeet
Tulossa

Venäjän jatkokurssi
Tulossa

Portugalin alkeet
Perussanastoa ja kielioppia. Keskeiset fraasit kuten suunnan kysyminen ja kaupassa asioiminen.

 

KERHOT

Musiikkileikkikoulu “Taikasävelet”
Kerhossa opetellaan lasten lauluja ja loruja, leikitään piirileikkejä, soitetaan erilaisilla instrumenteilla ja tanssitaan yhdessä. Lasten sanavarasto laajenee, koska jopa yksinkertaisissa lastenlauluissa on paljon sanoja, joita harvemmin käytetään puhekielessä.

Pianonsoiton opetus “Taikapiano”
Lapset tutustuvat musiikkiin hauskalla tavalla. Pianonsoittotaito kehittää logiikkaa, keskittymiskykyä ja tarkkuutta. Opetustunnit suunnitellaan huomioiden lasten ikä ja henkilökohtaiset ominaisuudet. Musiikin jälkeen keskustellaan aiheesta yhdessä lasten kanssa. Esiintymiskokemusta lapset saavat yhteisissä illanvietoissa esiintyessään.

Venäjää lapsille
Tulossa

Taidekerho kouluikäisille
Luovan kuva- ja kulttuuritaiteen ohjelma 6-14 vuotiaille lapsille. Ohjelma edistää kriittistä ja luovaa ajattelua. käytämme värikyniä, öljypastelleja, liituja, akryylimaaleja, savea ja monia muita materiaaleja. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

Taidekerho aikuisille
Luovan kuva-ja kulttuuritaiteen ohjelma aikuisille. Ohjelma painottuu kriittisen ja luovan ajattelun kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Voit kehittää jo olemassa olevaa taitoasi tai aloittaa ja tutustua uuteen. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

 

MUU TOIMINTA

Monikulttuurinen Perhekerho
Ohjattua taidepainotteista yhteistä toimintaa lapsille ja vanhemmille. Kerhossa myös tutustutaan väreihin ja niiden yhdistämiseen. Tutustumme myös uusiin tekniikoihin ja taidemuotoihin. Hauskaa ja mielekästä toimintaa vapaamielisesti ja aina lapsen iän ja osaamistason huomioiden. Perhekerho on myös loistava kanava vanhempien väliselle vertaistuelle.

Kahvia ja Kohtaamisia
Vaihtelevalla teemalla toteutettua rentoa olemista ja keskustelua kahvin äärellä.