Tuntikuvaukset

SUOMEN KIELEN KURSSIT

Alkeiskurssi 0-taso
Sopii vasta-alkajille, opiskellaan aakkoset, numerot, perusfraasit ja helppoa kielioppia. Opiskellaan arkielämän sanastoa ja tehdään kommunikatiivisia harjoituksia.

Peruskurssi A1-taso
Harjoitellaan suomea A1-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.

Peruskurssi A2-taso
Harjoitellaan suomea A2-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.

Rakennetaan lauseita A1/A2-taso
Kurssilla käsitellään erilaisia helppoja aiheita, opiskellaan paljon uusia sanoja ja kielioppia sekä harjoitellaan lauseiden muodostamista.

Keskitason kurssi B1-taso
Harjoitellaan suomea B1-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.  Sopii YKI-testistä kiinnostuneille.

Suomi-startti
Yhden päivän suomen kielen kurssi aloittelijoille: suomen kielen aakkoset, numerot, arkiset lauseet ja ilmaisut.

 

MUU KIELEN OPETUS

Venäjän alkeet
Opiskellaan aakkosia, tehdään harjoituksia, opitaan kielioppia ja maantuntemusta. Aihepiirit: tervehdykset ja hyvästelyt, venäläiset nimet, esittely, ammatit, kuulumiset, ruokailutilanteet, kaupungilla liikkuminen.

Venäjän jatkokurssi
Erilaisia suullisia ja kirjallisia harjoituksia, laajennetaan arkipäivän tilanteissa tarvittavaa sanavarastoa ja opiskellaan uusia sanontoja ja rakenteita. Tutustutaan venäläiseen kirjallisuuteen ja selkouutisiin.

 

HARRASTUSTOIMINTA

Pianonsoiton opetus
Lapset tutustuvat musiikkiin hauskalla tavalla. Pianonsoittotaito kehittää logiikkaa, keskittymiskykyä ja tarkkuutta. Opetustunnit suunnitellaan huomioiden lasten ikä ja henkilökohtaiset ominaisuudet. Musiikin jälkeen keskustellaan aiheesta yhdessä lasten kanssa. Esiintymiskokemusta lapset saavat yhteisissä illanvietoissa esiintyessään.

Lasten taideryhmä
Luovan kuva- ja kulttuuritaiteen ohjelma 7-13 vuotiaille lapsille (5-6v neuvotellaan tapauskohtaisesti kerhonohjaajan kanssa). Ohjelma edistää kriittistä ja luovaa ajattelua. käytämme värikyniä, öljypastelleja, liituja, akryylimaaleja, savea ja monia muita materiaaleja. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

Aikuisten ja nuorten taideryhmä (14 v+)
Luovan kuva-ja kulttuuritaiteen ohjelma aikuisille. Ohjelma painottuu kriittisen ja luovan ajattelun kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Voit kehittää jo olemassa olevaa taitoasi tai aloittaa ja tutustua uuteen. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

Kitaran soiton alkeet
Kitaran soiton perusteita ja yksinkertaisien sävelien opettelemista.

 

MUU TOIMINTA

Perhekahvila
Ohjattua taidepainotteista yhteistä toimintaa lapsille ja vanhemmille. Kahvilassa myös tutustutaan väreihin ja niiden yhdistämiseen. Tutustumme myös uusiin tekniikoihin ja taidemuotoihin. Hauskaa ja mielekästä toimintaa vapaamielisesti ja aina lapsen iän ja osaamistason huomioiden. Perhekahvila on myös loistava kanava vanhempien väliselle vertaistuelle.

Hopeahelmet
Senioreiden kohtaamisia

Kahvia ja Kohtaamisia
Vaihtelevalla teemalla toteutettua rentoa olemista ja keskustelua kahvin äärellä.