Tuntikuvaukset

SUOMEN KIELEN KURSSIT

Alkeiskurssi 0-taso
Sopii vasta-alkajille, opiskellaan aakkoset, numerot, perusfraasit ja helppoa kielioppia. Opiskellaan arkielämän sanastoa ja tehdään kommunikatiivisia harjoituksia.

Peruskurssi A1-taso
Harjoitellaan suomea A1-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.

Peruskurssi A2-taso
Harjoitellaan suomea A2-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.

Kuuntelukurssi A1-taso
Keskitytään  kuullun ymmärtämisen kehittämiseen tekemällä erilaisia tehtäviä.

Rakennetaan lauseita A1/A2-taso
Kurssilla käsitellään erilaisia helppoja aiheita, opiskellaan paljon uusia sanoja ja kielioppia sekä harjoitellaan lauseiden muodostamista.

Verkkokurssi B1-taso
Harjoitellaan suomea B1-tasolla kielen kaikkia osa-alueita: puhumista, lukemista, kuuntelemista ja kirjoittamista.  Sopii YKI-testistä kiinnostuneille.

MUU KIELEN OPETUS

Venäjän alkeet
Tulossa

Venäjän jatkokurssi
Tulossa

 

KERHOT

Musiikkileikkikoulu ”Taikasävelet”
Kerhossa opetellaan lasten lauluja ja loruja, leikitään piirileikkejä, soitetaan erilaisilla instrumenteilla ja tanssitaan yhdessä. Lasten sanavarasto laajenee, koska jopa yksinkertaisissa lastenlauluissa on paljon sanoja, joita harvemmin käytetään puhekielessä.

Pianonsoiton opetus ”Taikapiano”
Lapset tutustuvat musiikkiin hauskalla tavalla. Pianonsoittotaito kehittää logiikkaa, keskittymiskykyä ja tarkkuutta. Opetustunnit suunnitellaan huomioiden lasten ikä ja henkilökohtaiset ominaisuudet. Musiikin jälkeen keskustellaan aiheesta yhdessä lasten kanssa. Esiintymiskokemusta lapset saavat yhteisissä illanvietoissa esiintyessään.

Taidekerho kouluikäisille
Luovan kuva- ja kulttuuritaiteen ohjelma 7-13 vuotiaille lapsille (5-6v neuvotellaan tapauskohtaisesti kerhonohjaajan kanssa). Ohjelma edistää kriittistä ja luovaa ajattelua. käytämme värikyniä, öljypastelleja, liituja, akryylimaaleja, savea ja monia muita materiaaleja. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

Taideryhmä nuorille ja aikuisille (14 v+)
Luovan kuva-ja kulttuuritaiteen ohjelma aikuisille. Ohjelma painottuu kriittisen ja luovan ajattelun kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Voit kehittää jo olemassa olevaa taitoasi tai aloittaa ja tutustua uuteen. Materiaalit sisältyvät kerhomaksuun.

SOME-paja (13 v +)
Sosiaalisen median kampanjointia ja nuoria puhuttavien asioiden tuomista esille SOME-kampanjana.

Kitarapaja
Kitaran soiton perusteita ja yksinkertaisien sävelien opettelemista.

Voimistelu
Monipuolista tanssillista ja akrobaattista liikuntaa. Toteuttajana on Porin Veto ry Uudenkoiviston koululla.

MUU TOIMINTA

Perhekerho
Ohjattua taidepainotteista yhteistä toimintaa lapsille ja vanhemmille. Kerhossa myös tutustutaan väreihin ja niiden yhdistämiseen. Tutustumme myös uusiin tekniikoihin ja taidemuotoihin. Hauskaa ja mielekästä toimintaa vapaamielisesti ja aina lapsen iän ja osaamistason huomioiden. Perhekerho on myös loistava kanava vanhempien väliselle vertaistuelle.

Kahvia ja Kohtaamisia
Vaihtelevalla teemalla toteutettua rentoa olemista ja keskustelua kahvin äärellä.