Tietoja etäopetuksesta

Järjestämme suomen kielen kursseja maahanmuuttajille ja venäjän vieraana kielenä kurssia aikuisille etäopetuksena. Sekä venäjän kielen tunteja lapsille, jossa he oppivat lukea ja kirjoittaa venäjäksi ja myös tutustuvat venäläisiä runoa ja laulaja.

Kevään etäopetuksen osallistumismaksu vain 10€ (+jäsenmaksu 15€/vuosi, ellei ole jo yhdistyksen jäsen).

Suomen kielen kurssit:
Maanantai – Kirjoitetaan suomea
Tiistai – A1-taso
Keskiviikko – Kielioppi
Torstai – A0-taso
Оta yhteyttä opettajaan ljudmila.kukkonen@monikulttuuriyhdistys.fi tai puh. 044 922 4487 ja ilmoita mille kurssille/kursseille haluat osallistua.

Venäjän kielen alkeet ja jatko kurssit aikuisille torstaisin. Оta yhteyttä opettajaan leena.virronen@hotmail.com

Lasten kerho “Venäjää lapsille” torstaisin. Ota yhteyttä opettajaan natalia.ladyguitcheva@monikulttuuriyhdistys.fi

Share on social media