Maksuton läksy-ystäväkerho alakoululaisille alkaa 1.4.

Maksuton läksy-ystäväkerho 7 – 12 -vuotiaille alakoululaisille

Maanantaisin 1.4. alkaen, klo 15.00 – 16.15

Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksen tilat (Kansainvälinen kohtaamispaikka)

Yhteisötalo Otava (Kirjastoa vastapäätä)

Otavankatu 5 B, 2. kerros 28100 PORI

Hyvät vanhemmat ja lapset,

Huhtikuussa alkava Läksy-ystäväkerho tarjoaa kodinomaisen ja lämpimän vaihtoehdon perinteisen iltiksen vilkkaalle toiminnalle. Tämän kerhon tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia. Sen kautta lapsella on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin ja viettää iltapäivä yhdessä luotettavan aikuisen sekä muiden lasten kanssa.

Läksyjä tehdään yhdessä, ja tarvittaessa lapsi saa aikuiselta niihin apua. Loppuaika sisältää ajanvietettä muun muassa keskustelupiirien, loruilun ja laulun parissa. Lisäksi tuetaan lukuharrastusta lukemalla kirjoja. Haluamme kannustaa lasta positiiviseen ajatteluun.

Läksy-ystäväkerhon toiminta on suomenkielistä. Kerhotoiminnan ja matkojen aikana lapsi on vanhempien vastuulla.

Ryhmäämme mahtuu 12 lasta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen mieluiten 26.3. mennessä

tiedottaja@monikulttuuriyhdistys.fi