Huhtikuun POP-UP LAB – NONSTOP taidetapahtuma lähestyy

Huhtikuun PoP-uP LaB – nOnStOp taidetapahtuma lähestyy.

Suunnittelupalaveri keskiviikkona 11.4. klo 16:00 – 18:00, TULE MUKAAN IDEOIMAAN! Kokous Kansainvälisessä kohtaamispaikassa / Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry, “Monika”, osoite: Isolinnankatu 24.

Huhtikuun lopun TAIDETAPAHTUMAn paikkana on kävelykatu ja siellä tarkemmin Casa Ratsulan tyhjä liiketila (Itäpuiston ja Yrjönkadun risteyksessä). Tapahtuma on neljä päiväinen, mutta taide- ja kulttuuriesittäytymisten ajankohta on 27.4. (pe) ja 28.4.(la).
Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen.
Ideana on saada kutsuttua mahdollisimman paljon ohikulkijoita tulemaan tilaisuuteen.

Monikulttuuriselle toiminnalle on varattu oma tila rakennuksen toisesta kerroksesta.
Tämän messuluonteisen tapahtuman idea on siis kohtaaminen, oman kulttuurin / toiminnan esitteleminen hauskalla ja mukaansatempaavalla / osallistavalla tavalla. Monikulttuurisuudelle tarkoitetun tilan on tarkoitus myös esitellä positiivisesti eri kulttuureita.

Kohtaaminen voi olla lyhyt esitys (tanssi, musiikki, teatteri), yhteinen taidehetki, askartelua tai jotain muuta mukavaa toimintaa. Lisäksi voitte esitellä omaa kulttuurianne, Satakunnan monikulttuuriyhdistystä tai jotain muita organisaatioita / järjestöjä.

Share on social media